Jedz i chudnij!

Korzystne zdrowe
odchudzanie

Trzeba
jeść, aby redukować
zbędne kilogramy. Jednak chudnąć
{trzeba|należy| celowo. Białko przyspiesza
metabolizm aż o 25 procent. Białko trzeba włączać do śniadania, obiadu i wieczornego posiłku.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty z mleka.
Najkorzystniej serwować
razem białka zwierzęce oraz roślinne.
Potrzebne są także tłuszcze. Nie tyje
się od tłuszczu, ale zawsze, gdy
zjadamy za dużo kalorii.
Tłuszcz należy konsumować w
limitowanych ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są celowe w diecie. Tłuszcze dostarczają aż 30 procent energii, a
zatem trzeba spożywać około 70 gramów
tłuszczu codziennie. Tłuszcze dają sytość oraz limitują glukozę we krwi. Kaszadaje
sytość, ale nie tuczy. Możnazjeść
6-7 łyżek kaszy codziennie i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie cząstki owoców trzeba
mieć w planie żywienia, ale nie wolno konsumować
winogron, bananów, śliwek – te owoce posiadają bardzo
dużo cukru. Można konsumować jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce spożywa się po
jedzeniu, na deser, wtedy
idealnie się trawią i są niezwykle dobre
dla zdrowia. Po godzinie 18.00 nie należy zjadać owoców, bo nie strawi się
ich przed snem. Około 40 gramów błonnika
każdego dnia powinna skonsumować
każda dziewczyna, aby
skutecznie
strawić i przyspieszyć
przemianę materii.
Pyszne jadło
i sytość pozwalają zrzucać kilogramy
w sposób błyskawiczny. Dlatego trzeba
przygotować racjonalne gubienie
kilogramów.

 tabletki odchudzające chili

tabletki z karczocha na odchudzanie